Aspirator VC 6 Premium

1.195-605.0

Nou

Probabil cel mai comod aspirator din lume! Designul complet nou al modelului Karcher VC 6 Premium imbina comfortul si tehnologia filtrului la nivel cel mai inalt. Cu reglarea puterii de aspirare pe aparat. Sistemele unice in lume QuickClick ajuta la schimbarea accesoriilor fara aplecare.

Mai multe detalii

1 269,00 lei

Specificatii tehnice

Tensiune (V) 220 - 240
Frecventa (Hz) 50-60
Dimensiuni (L x I x H) (mm) 383 x 370 x 373
Greutate fara accesorii (kg) 6.6
Capacitate de preluare (W) 600
Volumul pungii de filtru (l) 4
Nivelul de putere acustica (dB(A)) 72
Raza de actiune (m) 10

Informatii suplimentare

Probabil cel mai comod aspirator din lume! Designul complet nou al modelului Karcher VC 6 Premium imbina comfortul si tehnologia filtrului la nivel cel mai inalt. Cu reglarea puterii de aspirare pe aparat. Sistemele unice in lume QuickClick ajuta la schimbarea accesoriilor fara aplecare, EasySlider - ocolirea obstacolelor pentru un confort sporit, ComfoGlide pana la 30% mai putin efort la aspirarea covoarelor. Duza turbo: ideala pentru inlaturarea in totalitate a parului (de animal).

Filtru Hepa-12 la gama Karcher VC 6 Premium retine chiar si cele mai mici particule declansatoare de alergii. Nivelul maxim al puterii acustice nu depaseste 72 dB. Modelul inovator VC 6 Premium are pe maner telecomanda pentru reglarea electrica a puterii de aspirare si functie de suplimentara stand-by.

Accesorii compatibile cu acest produs

Clientii care au cumparat acest articol au mai cumparat:

25 alte produse din aceeasi categorie: