x

Curatitor cu presiune (apa calda) Karcher HDS 10/20-4 M

1.071-900.0

Nou

Noile curatitoare cu inalta presiune cu apa fierbinte de clasa medie si de clasa superioara, curata excelent dar sunt si foarte robuste in operare. Noul modul ECO, unic la KÄRCHER, le face sa fie fara rival. Cand masina este setata in acest modul, functioneaza automat in intervalul de temperatura cel mai economic. Astfel, costurile de exploatare sunt mai mici iar mediul este protejat.

Mai multe detalii


Credit module TBI Pay 3.1.1

2399.33 Lei x 12 rate

Cere oferta


Credit module TBI Pay 3.1.1

2399.33 Lei x 12 rate

Specificatii tehnice

Dimensiuni (L x I x H) (mm) 1330 x 750 x 1060
Debit transportat (l/h) 500-1000
Greutate (kg) 171
Tipul de curent (Ph/V/Hz) 3/400/50
Presiunea maxima (bar/MPa) 30-200/3-20
Racord iesire (kW) 7,8
Rezervor detergent (l) 20-10
Temperatura maxima (la alimentare 12°C) (°C) 80-155
Consum motorina, incarcare completa (kg/h) 6,4
Rezervor combustibil (l) 25

Informatii suplimentare

Dispozitivul de curatare incalzit cu inalta presiune de noua clasa medie si superioara se caracterizeaza prin cele 6 caracteristici principale ale sale. 1. Protectia mediului este mai eficienta datorita noului modul Eco, comutatorul de service pentru reglarea duritatii apei, suflanta turbo, dozare precisa a substantelor de curatare si tehnologia optima a arzatorului dar si gradul crescut de eficienta a pompei. 2. Usurinta in utilizare. Aceasta este asigurata prin panoul central de instrumente cu operare intuitiva, sistem de fixare a tevii de otel cu siguranta impotriva pierderii, indicatoare LED, tambur de furtun integrata, cu frictiune redusa pentru furtun de 20 metri care poate fi rotita la 180 grade si multe altele. 3. Eficienta de curatare. Curatare eficienta asigurata de tehnologia patentata de duze, pistoane ceramice, suflante turbo si grad crescut de eficienta a pompelor. Accesoriile optimizate sunt exact ajustate la nevoile clientilor. 4. Mobilitate. Conceptul de mobilitate este realizat cu ajutorul a doua role de ghidare, roti mari cu pneuri de cauciuc, maner de impins ergonomic, capacitate de incarcare a stivuitorului, inele de fixare si asistenta la basculare asigura transportul fara probleme. 5. Siguranta operationala. Garantata de monitorizarea gazelor de evacuare, un sasiu robust, rezistent la coroziune, rezistent dinamic la indoire, sistemul de protectie a masinii, pompa axiala cu trei pistoane cu pistoane ceramice, gura de evacuare gaze arse rezistenta la cald
ura, si multe altele. 6. Usurinta in servisare. Acces facil la toate componentele care necesita servisare si un intrerupator de mentenanta pentru a afisa toate datele operationale oricand in scopul depanarii.

Accesorii standard: 

- furtun presiune 10 m;

- pistol;

- regulator Servo Control;

- lance 1050 mm;

- duza power.

10 alte produse din aceeasi categorie: